1186 Budapest, Margó Tivadar u. 182.  06-1-290-18-45

Megrendelés/ÁSZF

Rendelésfelvétel

Megrendeléseiket e-mailben vagy telefonon hétfőtől vasárnapig 10:00–18:00 óra között fogadjuk. Kérjük, hogy igényüket legkésőbb a kívánt szállítási napot megelőző nap 8:00 óráig szíveskedjenek leadni, a hétvégi rendeléseket legkésőbb péntek 8:00 óráig tudjuk fogadni. 100 db feletti szendvics rendelése esetén a kívánt szállítási napot két nappal megelőzően, reggel 8:00 óráig kérjük rendelésüket leadni. A leadott megrendelésről e-mailben visszaigazolást küldünk. Amennyiben nem kaptak visszaigazolást, feltétlenül érdeklődjenek telefonon. A rossz e-mail címre küldött rendelések miatt felelősséget nem tudunk vállalni! Csak a visszaigazolt megrendeléseket áll módunkban teljesíteni!

Tel: 06-1-290-18-45

Mobil: 06-20-9-588-802

E-mail: rendeles@vitateka.hu

Rendelés lemondása

100 db szendvics alatt 48 órával a szállítást megelőzően, 100 db feletti megrendelés esetén 72 órával a szállítást megelőzően van lehetőség a rendelést lemondani. Ettől eltérően a teljes vételár fizetendő!

Minimálisan rendelhető mennyiségek

 • szendvicsek – 20 db
 • party szendvicsek – 40 db
 • saláták – 1 db

Csomagolás

Szendvicseinket kemény papírdobozba, salátáinkat műanyag dobozokba csomagolva szállítjuk. Csomagolási költséget nem számítunk fel!

Kiszállítás

Hétfőtől – vasárnapig 10:00 és 18:00 között előre egyeztetett időpontban (igény szerint ettől eltérően is).

A közvetlen bolti kiszolgálás megszűnt, de továbbra is van rá lehetőség, hogy a megrendelt szendvicseket, salátákat boltunkban személyesen vegyék át.

Szállítási díjak

 1. Személyes átvétel – ingyenes
 2. Ingyenes házhoz szállítás:
  • Budapest XVIII. kerületében min. 4000,- Ft értékű rendelés vagy min. 20 db szendvics esetén,
  • Budapest XIX., XX., XXIII. kerületeiben, valamint Gyál és Vecsés területére min. 5000,- Ft értékű rendelés vagy min. 20 db szendvics rendelése esetén,
  • Budapest teljes területén 25.000,- Ft feletti megrendelés esetén,
  • Dél-Budapest környéki településekre (Bp. határától 30 km-es körzetben) 30.000,- Ft feletti megrendelés esetén,
  • Észak-Budapest környéki településekre (Bp. határától 30 km-es körzetben) 40.000,- Ft feletti megrendelés esetén.
 3. Kiszállítási díjak:
  • 1. zóna: Budapest XVIII., XIX., XX., XXIII. kerületeibe – 600 Ft
  • 2. zóna: Budapest V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XVII., XXI., XXII. kerületeibe, valamint Gyál és Vecsés területére – 1.000,- Ft
  • 3. zóna: Budapest I., II., III., IV., XII., XIII., XIV., XV., XVI. kerületeibe – 2.000,- Ft
  • 4. zóna: Dél-Budapest környéki települések (Bp. határától 30 km-es körzetben) – 3.000,- Ft
  • 5. zóna: Észak-Budapest környéki települések (Bp. határától 30 km-es körzetben) – 4.000,- Ft
  • 6. zóna: Gödöllő – Hatvan – Gyöngyös – Eger útvonal 20 km-es körzetében előre egyeztetett módon és határidővel (!) – 5000 Ft
  • Nagyobb távolságra is kiszállítunk, ez esetben előzetes egyeztetés szükséges a szállítási határidő és a szállítás költségei tekintetében!

Fizetési módok

A futárnál átvételkor számla, vagy nyugta ellenében készpénzben. Átutalással való fizetésre kizárólag előzetes egyeztetés után van lehetőség.

Áfás számla: számlaigényüket a megrendeléskor szíveskedjenek jelezni. A kiszállítást követően – utólag – nem áll módunkban Áfás számlát kiállítani. Esetleges számla reklamációt 5 napon belül tudunk elfogadni! Megértésüket köszönjük!

Minősítés

Cégünk HACCP élelmiszerbiztonsági minősítéssel rendelkezik.

Termékeink

A weboldalunkon látható fotók saját készítésűek, mintaként szolgálnak, a díszítések évszaktól függően eltérhetnek. Ételeinket a legjobb minőségű, első sorban hazai termelőktől származó alapanyagokból, saját kezűleg készítjük. Termékeink nem tartalmaznak mesterséges színezéket, hozzáadott tartósítószert. Minden hidegkonyhai termékünket frissen készítjük, közvetlenül a szállítást megelőzően!

Reklamáció

Cégünk arra törekszik, hogy valamennyi megrendelést kiváló minőségben, a megrendelők teljes megelégedettségre teljesítsen. Vis major esetén fenntartjuk a jogot arra, hogy ha a rendelést nem tudjuk teljesíteni, akkor a megrendelőt telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk erről. Az esetleges vevői panaszokkal kérjük, hogy keressenek bennünket telefonon (Tel.: 06-1-290-18-45 vagy mobil: 06-20-9-588-802) vagy e-mailben (rendeles@vitateka.hu). Panaszukat legkésőbb annak beérkezésétől számított 30 napon belül kivizsgáljuk, és írásban tájékoztatjuk a vizsgálat eredményéről. Ha ily módon nem sikerült panaszát megoldanunk, úgy forduljon az alább felsorolt felügyeletei szerveinkhez: Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség (1052 Bp., Városház u.7.), NEBIH (1135 Bp., Lehel út 43-45.7)

Megrendelésével elfogadja a fenti ÁSZF-t, mely ide kattintva letölthető weboldalunkról is.

Az árak a 27 %-os áfát tartalmazzák.

Szendvics ajánlatunk

Szendvics ajánlatunk

Természetesen ez a régi klasszikus, a finom karajos szendvics, továbbra is kapható!
Ára: 225 Ft/db.

Megnézem közelebbről

Saláta ajánlatunk

Saláta ajánlatunk

Bátran ajánljuk ízletes juhtúrós csirke salátánkat!
Kis adag: 980 Ft/db Nagy adag: 1350 Ft/db.

Megnézem közelebbről

Desszert ajánlatunk

Desszert ajánlatunk

Valami különlegesre vágyik? Kóstolja meg narancsos-sárgarépasalátánkat!
Ára: 750 Ft/db.

Megnézem közelebbről